Bilservice

Vi på Däck City erbjuder kvalitativ bilservice till våra kunder i Uppsala med omnejd! Med regelbunden service hos oss får du en tryggare, säkrare och mer hållbar bil.

Vi rekommenderar att bilen går igenom en service en till två gånger per år. På så sätt kan du känna dig trygg i att bilens alla delar fungerar som dem ska, och du slipper oroa dig för att bilen ska gå sönder. När du lämnar in din bil på service hos oss ser vår mekaniker till att bland annat bromsar, motor, däck och interiör är i bra skick. Vi kontrollerar också alla vätskor i motorutrymmet, så som spolarvätska, kylarvätska och olja. Vi fyller på vid behov och ser till att de håller en bra kvalité. AC service är en tilläggsservice vi har och dagens AC system bör kontinuerligt servas hos certifierade verkstad där köldmediemängd töms, vägs och renas för att sedan återfyllas. Vi rekommenderar att en sådan service görs med ett års intervall, systemet tappar ca. 5-8% köldmedia per år och denna förlust gör att kompressor får arbeta hårdare för att uppnå samma effekt vilket på längre sikt kan skapa kompressorhaveri. Systemet har även utsatta delar som kondensorn som är placerad framför kylaren och utsätts för insekter, stenskott och på vintern även salt. Att regelbundet kontrollera och göra en AC service när du lämnar din bil på bas service gör att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.

Att hålla efter bilen bidrar till din och din familjs säkerhet, dessutom ökar bilens andrahandsvärde markant på en bil som genomgått regelbunden bilservice.

Boka bilservice hos oss redan idag! Vi ser till att din bil mår bra.